Ahad, 5 Julai 2009

hari yang memenatkan dan menyeronokkan

hari ni aku satu hari jalan je keje aku ngan cintahatiku...tapi hari ni first time aku g tngok wayang kat alamanda kat putrajaya..bleh tahan lah jugak..tapi penat lah jalan je ..amad ngan ana pn ada..kte org g skali.....tadi tngok cite ice age3 cerita dia memang menarik.lwak gile...rasa mcm nk tngok skali lg je....tapi ape2 pn hari ni memang seronok ........yang x best nye esok nk kene keje lah......

1 ulasan:

nor_aysha berkata...

sgt seronok berjln2 bersame kamu syg....