Ahad, 14 November 2010

KiNi bahagia

lame betul x update blog ni kini aku ape yg boleh aku bg tau skrg ni aku da dapat keje baru....keje lame aku da tinggalkan.....skrg ni dengan keje baru aku kini lebih seronok bekerja kawan2 baru dari bermacam2 negeri........dari sebelum ni kerja dalam tekanan....aku harap kerja aku skrg ni akan kekal....

Isnin, 12 Julai 2010

sekarang aku dah kerja baru

yaaa aku da kerja baru sekarang x kerja mcm dulu lg da....kali ni kerja aku mmg lari dari bidang yg aku blajar dlu...hahaha ape2 pn cbe je dlu....tulah dlu sibok sangat nk keje dalam opis lah ape lah ha skrg ni da dapat....ape lagi...hahaah....padan ngan muka aku....rasakan.....

Ahad, 18 April 2010

cari kerja

perhhh sungguh penat semalam baru je balik dari midvelly ada job exibition,aku harap ape yg aku cari selama ni akan berhasil...harap2 begitulah....org kat sane mcm semut,terlalu ramai yg hendak mencari pekerjaan..nasib bait aku g ngan org yg tersayang aku rasa kalu aku g sorang mmg aku masuk kejap je...semalam resume aku bawak dekat 20 set semua nya abis cuma tinggal 3 set je yang lain semua aku dah berikan pada pemberi kerja...aku harap kali ini segala usaha aku akan berhasil...