Ahad, 19 Julai 2009

sabtu yg memenatkan

ni yg aku nk cite ni aku smlm dahlah blik keje lmbat,kol 5 baru blik septtnya hari sabtu aku blik kol 1 tapi da blik lewat,dahlah blik lewat x bleh nk tdo sbb ape sbb nk kene g kajang umah awek aku lak nk x nk kene jgak g..kajang kol 7 lebih,sampai2 je sane aku tlg ape2 yg patut pastu aku ikot caca g beli barang ngan amek cake..sate lah ais lah durian lah mcm x de org lain kena g beli....sampai umah lepas beli brg tu dlm kol 8 lebeh jgak..pastu pasang api nk wat bbq..ramai jgak lah yg ada semalam nasib baik kenal lah sedara mara caca tu kalu x aku pasti keras hahahah ape2 pn mmg best majlis kat umah caca zaid ngan aida pn ada dtg dia org dtg lambat...ramai tg ada..dah lah aku da x tau nk tulis ape da ni k cow

Ahad, 5 Julai 2009

hari yang memenatkan dan menyeronokkan

hari ni aku satu hari jalan je keje aku ngan cintahatiku...tapi hari ni first time aku g tngok wayang kat alamanda kat putrajaya..bleh tahan lah jugak..tapi penat lah jalan je ..amad ngan ana pn ada..kte org g skali.....tadi tngok cite ice age3 cerita dia memang menarik.lwak gile...rasa mcm nk tngok skali lg je....tapi ape2 pn hari ni memang seronok ........yang x best nye esok nk kene keje lah......

Sabtu, 4 Julai 2009

hari sabtu punya cerita

adoi aku pening kepale ni pg tadi baru je staf opis aku berenti secara mengejut jadi lpas ni kerja jadi bertumbun lah nampaknye.....lg sibuk lah aku pas ni....tapi hari ni keje macam biasa je,aku sampai je opis dalam 5 minit wan sampai kte org terus je loading barang terus gerak ke maktab,sbb hari ni nk cuci cooling tower...bosan jgak..tapi kan ble tgah cuci tu org sane nk guna chiller bongok bkn nk bg tau aku yg diaorg nk guna jd aku ngan wan pn cuci alakat je hikhik tu je wat masa sekarang....