Rabu, 16 September 2009

gambar ni menunjukkan hidangan berbuka puasa aku bersama semua staff traspadu eng sb.pada hari ahad lepas majlis berlangsung di hotel blue wave yang bertempat di shah alam...makan berkonsepkan makanan timur tengah, aku makan jgn cakaplah semua makanan kat situ aku try sampai da x muat perut da hahahah mmg menarik2

kucing yg buruk perangai

ini dia kucing aku name kiki dia ni mmg buruk perangai dah kenyang tido mcm haram tngok x tau malu punya kucing...

Isnin, 7 September 2009

hari raya bakal menjelma tiba

nampaknye raya aku thn ni beza skit...maklumlah aku raya kena kerja nak wat mm mane...dah tanggungjawab kene lah laksanakan....nk atau x nk kene jugak lakukan....raya aku thn ni aku sambut ala kadar je ape yang ada aku guna kalu x de tu x yah guna bkn susah sangat kan,mcm ni lah hidup aku,aku dh biasa semua ni,bagi aku raya ni same je ngan hari2 yg lain cuma beza ada masa maaf bermaafan dan ziarah menziarahi itu je hari lain pn same jgak kan ape2 pn aku nk ucapkan selamat menyambut lebaran pada semua yang aku kenal dan insan yang aku cintai.........

Ahad, 6 September 2009

inilah dia insn yang paling kusayangi.....yang lain jangan jelouse.....